VLOERISOLATIE en CHAPEWERKEN,maar dan anders


Bij Vijverman Screeds vindt u kennis en ervaring in

EPS vloerisolatie en chapewerken. 
In een wereld waarin energie duurder wordt, wordt isolatie een onmisbaar schild tegen hoge stookkosten. Je kunt je afvragen waarom dit zo belangrijk is. Wel, het antwoord is eenvoudig: geïsoleerde huizen behouden warmte beter, waardoor je minder afhankelijk bent van verwarmingssystemen. Dit betekent niet alleen lagere energierekeningen, maar ook een verminderde ecologische voetafdruk. Het is een win-win situatie voor jou en het milieu!Vijverman Screeds begrijpt hoe cruciaal elke centimeter is bij de vloeropbouw. Onze zelfontwikkelde en geteste chapemengsels minimaliseren de chapedikte, waardoor er meer ruimte ontstaat voor vloerisolatie en vloerverwarming bij renovaties en nieuwbouw. Hierdoor haal je het maximale rendement uit je vloerverwarming.

40mm zand/cement chape bij getackerde vloerverwarming

20mm zand/cement chape met de WARP vloerverwarming.


 


Dikkere vloerisolatie en een dunnere chape vormen de kern van onze aanpak. 

Onze eigentijdse, dunne chape vereist slechts een dikte van 40 mm voor normale getackerde vloerverwarmingsystemen. Deze door onszelf ontwikkelde chape onderscheidt zich door een hoge druk- en buigsterkte, waardoor 40 mm reeds voldoende is. De chape is samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerd cement, zand en additieven, met een sterkteklasse van CT C45 - F6.

Met het WARP vloerverwarmingsysteem is zelfs een chapedikte van 20 mm mogelijk. Dit is bijzonder handig bij renovaties met beperkte opbouwdikte, waardoor het nog steeds mogelijk is om vloerisolatie en vloerverwarming te installeren. Dit systeem wordt altijd door ons zelf geplaatst, inclusief vloerisolatie, het WARP vloerverwarmingssysteem en de dunne afwerkingschape van 20 mm.Wij zijn een officiële installateur van het WARP vloerverwarmingssysteem.

 


Vloerverwarming, maar dan anders


Vloerverwarming zonder hakken, breken of frezen

Bij WARP Systems vind je een handig, compact en lichtgewicht vloerverwarmingssysteem, waar geen hak-, breek- of freeswerk aan te pas komt!


 Ultradun (vanaf 15mm) en eenvoudig te leggen omdat je de matten gewoon op een bestaande ondervloer of vloerisolatie legt. 


De systemen passen altijd: bij ieder huis en aan welk project je ook werkt. Van woonkamers, keukens en badkamers tot kantoorpanden en bedrijfshallen.


Extra energiebesparing​

Laagtemperatuur watergedragen vloerverwarming is energiezuiniger dan radiatoren. 


Traditionele vloerverwarmingssystemen warmen over het algemeen trager op dan radiatoren, waardoor je deze continu aan moet laten staan om de woning voldoende warm te krijgen en houden. 


Vloerverwarming van WARP Systems is wel snel op temperatuur, al binnen 45 minuten: dit is snel te sturen en je kunt ook nachtverlaging toepassen. Zeker met de huidige energieprijzen is dat extra interessant.


Vloerverwarming én vloerkoeling​

Heerlijke warmte in de winter én fijn voor de zomer: de systemen van WARP Systems kunnen in de zomer in combinatie met een geschikte primaire warmtebron ook koelen! 


Denk hierbij aan bijvoorbeeld een warmtepomp.

EPS Vloerisolatie


Ontdek het ultieme comfort en investeer in energiebesparing met Starbeads Isolatievloeren!

 

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing om uw huis comfortabeler te maken en tegelijkertijd energie te besparen?

Ontdek dan de innovatieve isolatievloeren van Starbeads – dé specialist in isolatietechnologie!

 

Waarom Starbeads Isolatievloeren?

 

1.       Optimale Warmte-isolatie: Onze isolatievloeren, gevuld met hoogwaardige EPS Starbeads LL40 isolatieparels, bieden een ongeëvenaarde warmte-isolatie.

Verhoog het comfort van uw leefruimte en bespaar op energiekosten.

2.       Lichtgewicht en Duurzaam: Starbeads isolatievloeren zijn niet alleen lichtgewicht, maar ook uiterst duurzaam. Geniet van een langdurige isolatieoplossing die de tand des tijds doorstaat.

3.       Professionele plaatsing: EPS Starbeads LL40 wordt gedoseerd en gemengd op de werf met een speciaal daarvoor ontworpen vrachtwagen en wordt via een slang naar binnen gepompt.

4.       Milieuvriendelijk: Vijverman Screeds zet zich in voor duurzaamheid. Onze isolatievloeren zijn milieuvriendelijke en dragen bij aan een groenere leefomgeving.

 Toepassingen:

·         Nieuwbouw: Geef uw nieuwe woning de isolatie die het verdient vanaf het begin.

·         Renovatie: Upgrade uw bestaande vloeren en profiteer van moderne isolatietechnologie.

·         Commerciële Ruimtes: verbeter de energie-efficiëntie van uw bedrijfspand met Starbeads isolatievloeren.

 

Kies voor comfort, energiebesparing en duurzaamheid met Starbeads isolatievloeren van Vijverman Screeds. 

CONTACTEER ONS:

Splits e-mailadressen met een komma.